page-skrabac
PULS GRADA · shopping

Škrabac je zvanično nastao u junu 2014. godine, a nezvanično je postojao u formi crteža i neke dve godine pre toga. Crteži su slikoviti prikazi mudrosti, poslovica, izreka, gluposti, anegdota, bilo čega što zazvuči zabavno u datom trenutku. Sve može da posluži kao inspiracija.

Sama ideja da se crteži s papira prenesu na odevne i dekorativne predmete rodila se spontano, podstaknuta željom prijatelja da „prošetaju“ svoj crtež na majici. Od tog trenutka kreće kreativni proces, kao i detaljni proces istraživanja i planiranja. Škrabac proizvodi se prave od nule. Proces izrade stvari sačinjava nekoliko koraka: kupovina materijala, izrada krojeva, krojenje, šivenje, printanje. Svaki detalj proizvoda je dizajniran s posebnom pažnjom i upakovan u specijalno dizajnirano poklon-pakovanje.

Ono što je bitno napomenuti jeste to da Škrabac sarađuje s domaćim proizvodnjama i dobavljačima, tako da je sve zaista „Made with love in Serbia“. U ponudi se trenutno mogu naći majice za odrasle i decu, duksevi, pidžame, cegeri, notesi, jastuci, šolje, čarape, bedževi i magneti. Od skoro je u ponudi, kao deo asortimana, i serija posvećena Beogradu.

Škrabac - Poruka je važnaOtvori galeriju
loversrsbalance City letnja preporuka #89: Serija crteža „Lovers“ page-rename City letnja preporuka #38: Rename nakit – Geometrija, minimalizam i autentičnost ONeill photo City letnja preporuka #96: O’Neill – Ukrotite talase i osvojite plažu page-cover-peskiri City letnja preporuka #3: Sugar Towels – originalni peškiri za plažu · · · ·