pasanger 1
PULS GRADA · gastro

Neobično prijatna i ušuškana bašta tik ispod Studentskog parka, koja se sa jedne strane završava natkrivenim i efektno nameštenim delom, a sa druge kućom na dva nivoa, svaki različitog senzibiliteta, idealna je preporuka za ovo leto.

Mesto koje je počelo kao libanski restoran, potom bilo pretočeno u pivnicu, sada je Passengers Bar, istovremeno restoran koji ima zavidan i pažnje i hvale vredan jelovnik, ali i mesto gde možete popiti odlično KAŠ craft pivo koje sami prave, kao i druga piva i druga pića. Žamor gostiju raznih profila govori da je Passengers pronašao putnike sa raznih destinacija i za sve sadržaje, u rasponu od odličnih tortilja, asocijacija na novobeogradsku Barku, preko moćne „savijače“ od pizza testa sa kulenom, do zavidne ponude pica i pasta.

U mesnom delu preporuka je maštovita Ninina piletina punjena pršutom, dimljenim sirom i paprikom, ozbiljan zahvat je biftek Sorentino sa bosiljkom i krompirom, a tu su i Barka burgeri i kobasice. Sjajni čokoladni sufle, kao i divna krempita sa tri kore i prelivom od šumskog voća daju još jednu dimenziju ovom mestu. Jedna od odličnih tačaka za susret putnika svih vrsta, domaćih i stranih, od ozbiljne klope do ćaskanja sa društvom uz dobro pivo ili sjajne kolače i domaći ice tea.

mandarina City letnja preporuka #19: Mandarina Cake Shop Carneval City letnja preporuka #01: Carneval Donesi.com Vrelo leto i u vašoj kuhinji? trač Trač & Matteo Ferrari – vrhunska italijanska hrana po tradicionalnoj recepturi ·