Mivela
U VAZDUHU · promo

Kada uz sebe imate vodu kao jedinstveni prirodni izvor magnezijuma, koja u jednom litru sadrži gotovo celokupni preporučeni dnevni unos ovog minerala, potrebnog za stvaranje energije, smanjenje umora, pravilan rad mišića i srca, tada možete da postignete sve.

Da neki zaista mogu sve, dokazali su i iz Mg Mivele jer su sada svim ljubiteljima negazirane vode omogućili da uživaju u novoj Mg Miveli. Nova, negazirana Mg Mivela, pored hidratacije obezbediće vam 343 mg magnezijuma u litru vode, tako da u njenom osvežavajućem ukusu i kvalitetu mogu uživati svi oni koji vole vodu bez mehurića.

Sa Mg Mivela vodom, bez obzira koju izaberete, bićete hidrirani, obezbedićete dnevnu dozu magnezijuma i imaćete dovoljno snage, energije i volje za sve izazove koji su pred vama!  Neki mogu sve, budite i vi među njima.


Huawei Fullview display HUAWEI Y7 Prime 2018: Došlo je vreme za veće FullView displej telefone Boca coca cola Kako je nastala najpoznatija boca na svetu? ECN_18946_89769_Hyaluron_Filler_Day_Care_SPF30_Kombi_PS Eucerin: Sve što vam je potrebno u jednoj kremi BBF 2018. Visa Plati beskontaktno Visa karticom i možeš osvojiti Fiat 500 Lounge · · ·