Joker city magazin_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Uz pomoć savremenih antialergijskih boja, sprečite razvoj mikroba na zidovima i učinite svoj dom prijatnim mestom za decu koja imaju sklonost ka alergijama.

Iz godine u godinu sve je veće prisustvo alergena u vazduhu, a samim tim i osoba koje su alergične na polen drveća. Upravo iz tog razloga, nastale su boje za zid koje olakšavaju boravak u domu, posebno deci koja imaju sklonost ka alergijama.

Joker antialergijska lateks boja je savršen izbor jer pored efikasne zaštite, nudi i veliki izbor nijansi. Za toniranje je moguće izabrati više od 2.500 nijansi dostupnih prema Tikkurila Symphony ton karti, te sobu svog mališana možete da uredite baš onako kako ste želeli.

Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz ispunjavanje najstrožih evropskih standarda i sertfikata, a zdravstvena ispravnost i ekološka receptura su potvrđeni od strane Ecolabel-a Evropske unije.

cover Kako da spavaća soba izgleda romantičnije 9c2e49467d4918c371e787c34ef234d8_cover Sobe sa pogledom iz snova Enterijer - trendovi koje treba zaboraviti Trendovi u uređenju doma koji su prevaziđeni Urban-Institute-Relja-Ivanic-Blue-Crow-Media_cover Modernistička mapa Beograda · · ·