RAI_6551_cover
PULS GRADA · gastro

Katarina Batuta, koja je idejni tvorac Boho bara, nakon višegodišnjeg boravka na Baliju poželela je da prenese taj opušteni ostrvski boemski duh i u Beograd, pa je u saradnji sa drugaricom Aleksandrom Vučković ideju sprovela u delo.

A ta ideja potiče sa Dalekog istoka i predstavlja miks utisaka i inspiracija iz egzotičnih krajeva, kao što su Bali, Indija, ali i Maroko. Sa željom da našem glavnom gradu pruži novi koncept, kreiran je udoban ambijent gde se možete beskrajno izležavati, biti bosi među šarenim jastucima i tepisima, ušuškani u pravoj džungli rastinja, a neizostavan je i utisak koji na trenutak budi osećaj kao da niste u Beogradu, iako se zapravo nalazite na verovatno najlepšem mestu našeg grada – na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Primereno tome, prostor je većinom uređen nameštajem, skulpturama i detaljima koji su doneti sa Balija, a materijali i prepoznatiljivo šarenilo upotpunjeno je elementima iz Maroka. U sjajnoj saradnji sa arhitektom Jelenom Necić, kreiran je pravi boemski stil, koji nudi atmosferu slobode i neformalnosti. Ceo dojam ovog bara poziva da kročite u oazu koja će vas odmah očarati svojim egzotičnim adutima.

U Boho baru naćićete mnogobrojna premium alkoholna i bezalkoholana pića, kao i popularne sveže limunade različitih ukusa sa voćem. A tu su i specijalni Boho bar kokteli, dizajnirani po posebnoj recepturi i u stilu bara. Uskoro ćete uz napitke uživati i u finger food hrani. Muzički program Boho bara zasnovan je uglavnom na elektronskoj muzici, pa se može čuti deep house, lounge i chill out, uz povremeno koketiranje sa orijentalnim zvucima. Od četvrtka do nedelje nastupaju najpoznatija imena beogradske DJ scene, kao i poznati strani DJ-jevi. Sreda je dan rezervisan za Open Air Bioskop, kada se projektuju interesantni filmovi i grickaju Boho kokice.

Svakog meseca organizuju se zanimljivi nastupi stranih muzičkih izvođača i različitih performera.

Posetite Boho bar - džunglu i šareni raj, gradsku oazu i muzičku avanturu. Mesto gde možete da se izujete i prepustite boemskoj strani svoje ličnosti, mesto gde ste potpuno slobodni!

_MG_7912_cover Prime: Srpska kuhinja na moderan način Eklr-25261_cover City letnja preporuka #20: Home Made ekleri 3. BITTER CHALENGE_cover City letnja preporuka #14: Kokteli sa Gorkim Listom pagecover City letnja preporuka #2: Drive Cafe – za putovanja uz dobru kafu · · ·