page-rename
PULS GRADA · shopping

Jedinstveni nakit upečatljivog geometrijskog dizajna brenda Rename delo je Nikoline Kostur iz Beograda. Sada već prepoznatljive komade karakteriše jaka fuzija dve struje dizajna: grafičkog koji je Nikolinina profesija, i modnog koji je njena pasija.

Nikolina je nakit počela da dizajnira po otkriću klirita, materijala koji je podstakao da eksperimentiše s oblicima i kombinacijama s drugim materijalima i teksturama, i ovakvom primenom svoje inspiracije na rad u kliritu otkrila beskonačne varijacije formi.

U dizajnu nakita Nikolina se vodi asimetrijom i kontrastom boja i tekstura kao glavnim elementima, i tako stvara komade koji su svojim sastavom i načinom izrade savremeni, a oblikom i izgledom bezvremeni.

Rename nakit: Geometrija, minimalizam i autentičnostOtvori galeriju
ONeill photo City letnja preporuka #96: O’Neill – Ukrotite talase i osvojite plažu page-cover-peskiri City letnja preporuka #3: Sugar Towels – originalni peškiri za plažu page-got 10 idealnih poklona za sve fanove serije „Game of Thrones“ BeFunky-collage (9)GLGL Priremite se za leto u Beosport radnjama ·