Nova iskra Zemun
U VAZDUHU · grad

U Zemunu je nedavno otvoren coworking prostor Nove iskre u Oračkoj ulici broj 4. Nova Iskra je poznato gradsko stecište coworkera (Gavrila Principa 43) koje je u šest godina postojanja imalo 400 korisnika, i realizovalo preko 500 događaja. Novi prostor u Zemunu takođe nudi impresivan enterijer, mir, inspiraciju i stimulativnu atmosferu.

Smešten je na 11.000 m2, ima 120 raspoloživih mesta, pogled na zemunske krovove. Prostor svedenog enterijera ima moderno dizajnirane radne jedinice, dosta prirodnog svetla, funkcionalne zajedničke prostorije. Tu su i prostrane i opremljene sale za sastanke, prostor za edukaciju, kutak za zabavu i opuštanje, kao i otvorena terasa i urbani vrt.

Ovaj prostor namenjen je profesionalcima iz svih oblasti. Ako tragate za svojim kutkom za rad u Novoj iskri možete iznajmiti sto, kancelariju, ili ceo sprat za svoj tim. Ovde se mogu realizovati različiti događaji, prezentacije, promocije, sastanci. Od početka jula postoji i mogućnost da obiđete Novu iskru u Zemunu u okviru organizovanih tura na kojima možete dobiti sve dodatne informacije.

IMG_4406 City letnja preporuka #58: Gradski kutak – Novi concept store u centru grada Veliko-ratno-ostrvo City letnja preporuka #30: Ekološke ture na Velikom ratnom ostrvu Kosancic-2-660x440 City letnja preporuka #13: „Leto u Skadarliji“ i „Leto na Kosančiću“ belgrade boat rides City letnja preporuka #2: Provedite vreme na Savi Beograd brodom · ·