NHD_16608_Intensiv_Care_Application_PR_sRGB_Retail (Offline) Var 2_cover
PULS GRADA · lepota

Nivea kreme za ruke spajaju najznačajnije prednosti kreme za ruke: pouzdanu zaštitu od spoljašnjih uticaja i intenzivnu negu osetljive kože na rukama.

Bilo da želite rukama da pružite momentalnu hidrataciju, neodoljivu mekoću, brz oporavak od isušenosti ili da se izborite sa prvim znakovima starenja – pronaćićete Nivea kremu koja zadovoljava individualne potrebe kože vaših ruku. Sada je tu i još bogatija formulacija Nivea Intensive care kreme za ruke.

Nivea Intensive care krema za ruke štiti ruke od isušivanja, iritacija i svraba – kako bi se koža vaših ruku osećala zaštićeno, negovano i izgledala prelepo svakog dana.

Zajedno sa svojom 24 sata zaštitnom negom, Nivea kreme za ruke nam dolaze i u novom pakovanju – oblika koji savršeno odgovara ruci.

ECN_15476_Sun_Protection_Anti_Age_7_PR_cover City letnja preporuka #28: Eucerin®ANTIAGE fluid za zaštitu lica od sunca Koozmetik serum R CMYK-1_cover City letnja preporuka #22: KOOZMETIK serum za lice R cover Čuvene retro frizure moderne i danas Jana KOLAGEN Beauty 0_5L SUHA RC_IZVOZ (002)_cover City letnja preporuka #5: Lepša koža uz Janu collagen beauty · · ·