Mala crna knjiga12
KULTURA · knjige

Zavirite u „Malu crnu knjigu“ i pogledajte šta vam na temu života poručuju stand up komičari Ana Zlatanović i Nemanja Dimitrijević.

Posle uspešnog nastupa na večeri crnog humora ovo dvoje komičara shvatilo je da su kao stvoreni da napišu motivacionoliku knjigu o životu. Vodeći se starom narodnom Život je reka – ljudi ga zagađuju, odlučili su da se konsultuju sa životinjama po pitanju toga kako gledati na period između majčinog stomaka i Sablasnog Kosača. Dobili su široku lepezu izjava koje se kreću od: Devet života, a i dalje ne znam ko sam. Jednom sam se obesila, ostalo ih osam do Život je jednostavan – rodiš se, pokušaš da ne umreš, ne uspe ti. Ali ne uspe nikom! Zato prestanite da komplikujete i uživajte u životu. Autorka oba dijametralno suprotna pogleda na život je, naravno, mačka.

Autori su članovi organizacije standup.rs, a knjigu je ilustrovala Zombijana Bones (Andrijana Vešović) i svojim prepoznatljivim stilom dala posebnu atmosferu ovoj zabavnoj parodiji na popularne motivacione priručnike.

velikic 1 Predstavljena nova knjiga Dragana Velikića „Bratstvo po mrlji“ ka granici 1 Nedavno promovisan novi roman Vladimira Arsenijevića „Ka granici“ page-cover-knjige Knjigoljupcima se neće svideti šta se desilo sa ovim knjigama KNJIŽARENJE pic 10 filmova o knjižarama i čitalačkoj strasti · · · ·