cp 5_cover
KULTURA · muzika

Ako se pitate šta biste mogli da radite tokom letnjih dana u Beogradu odgovor je jednostavan – možete prijatno vreme da provedete u predivnom ambijentu bara Novi Bar i Lounge beogradskog hotela Crowne Plaza.

U prijatnoj atmosferi, uz zvuke predivne muzike koja se može čuti sa najsavremenijeg elektronskog klavira postavljenog u baru, uživaćete u svakom trenutku provedenom na tom mestu.

Za sve goste odabrana su najpoznatija dela klasične i popularne muzike, koja će ulepšati boravak i omogućiti vam da bar na neko vreme zaboravite na letnje vrućine u gradu. Muzički repertoar se menja na nedeljnom nivou, tako da od sada, osim u bogatoj ponudi pića i kolača, savršenoj usluzi, u Novom Baru i Loungeu možete uživati i u divnim zvucima klavirske muzike.

 

1218024_cover Cara Delevingne nosi odelo od leptira u spotu za pesmu „I Feel Everything“ covermascom Vrelo leto u Mascomu Sting-2209_cover Sting nastupa u Beogradu u okviru „57TH & 9TH“ svetske turneje SMF ICE Lovefest 2017 Koji izvođači dolaze na Smirnoff ICE Energy Stage? · · ·