liepaja_cover
PULS GRADA · destinacija

Kao i svake godine, Klub putnika otvara Putničku školu, na pažljivo biranoj destinaciji! Ove godine putnička škola se otvara u Lepaji u Latviji i traje do 15. avgusta. U pitanju je unapređena verzija Putničke kuće Kluba putnika (o kojoj smo ranije pisali), jer su u ponudi osim besplatnog smeštaja i razne interesantne radionice i diskusije, čiji je krovni imenitelj naravno: putovanje.

Prijave se vrše na sajtu Kluba putnika i moguće je provesti pet dana u Putničkoj školi, s tim da se za to vreme mora učestvovati u minimum jednoj radionici ili diskusiji. Jezik komunikacije je engleski, a Lepaja je interesantnih 2.000 kilometara od nas. Na sajtu Kluba putnika su, naravno, i saveti kako stići do ove destinacije, i iskustva mnogih, koja uključuju stopiranje, bicikl, jeftine prevoze, deljenje vožnje i još mnogo toga što čini da cilj bude putovanje, a ne samo destinacija!

Trnovačko jezero OFF ROAD AVANTURA: Trnovačko jezero Vrshac_cover City letnja preporuka #31: Trippin Srbija Most na Đurđevića Tari OFF ROAD AVANTURA: Most na Đurđevića Tari escape community_cover City letnja preporuka #16: Escape na Hvaru – kreativan odmor na prelepoj lokaciji ·