WEGGY foto Marija Strajnić za Before After, 1 cover1
PULS GRADA · shopping

Ranac-cegeri su, zbog svoje praktičnosti, neprimetno i masovno postali obavezan deo asesoara. Da praktično može da bude i lepo, i prostor za eksperimentisanje i uranjanje u svet neobičnog dizajna, svedoči i novi domaći brend Weggy.

Umetnica Milica Butković potpisuje ove rančeve u nastajanju, koji su prvi proizvod ovog brenda. U planu je da lice rančeva osvetle Miličine ilustracije koje će nanositi sito-štampom, kao i da se brend proširi na druge odevne predmete, a u prvim koracima se upoznaje s materijalima, njihovim mogućnostima i izazovima, i stvara kvalitetne rančeve širokog spektra dizajna. I što je najbolje od svega, Milica ne beži od jarkih boja, tako da pored šljokica i intenzivne plave, u ponudi su i hit boje ovog leta, zlatni, srebrni i bronzani rančevi, za leto koje sija.

tike Beograd uskoro dobija hram patika 705149-008_l cover Nike Air Max Tavas: Ovog leta nosi se klasika MG2_5301 cover Dechkotzar: Kolekcija za festivalsku sezonu HI_MIC_4479-4806 cover REDA Milano: Cipele za uživanje · · ·