PicMonkey Collage cover
PULS GRADA · moda

Još jedan veliki „come back‟ u punom sjaju čine kombinezoni. Jednodelni, bilo dugih ili kratkih nogavica, s rukavima ili bez njih, apsolutni su hit. Kombinezoni su mnogima od nas bili omiljeni odevni komad kad smo bili deca, i sad imamo imamo priliku da to ponovimo, ali u potpuno novom svetlu.

Osvajaju sva polja materijala, krojeva i stilova, od onih formalnih, preko teksasa, do potpuno kežual. Među njima su i tregerke, one klasične teksas, hit su i floralni, jednobojni, plažni, ali mogu biti i veoma formalni i svečani, što potvrđuju brojne holivudske zvezde koje su se priključile ovom trendu. Naša dizajnerka Milica Kandić za P1 concept store plasirala je za ovu sezonu kolekciju Colours of overrals, set kombinezona neobičnog dizajna, finih materijala, u bojama koje priliče letu.

www.facebook.com/P1store

PicMonkey Collage cover City letnja preporuka #20: Trikoi i jednodelni kupaći Svemirko (foto: Jelena Bošnjak) S ofingera: Svemirko Debbie Harry održala koncert za Levi's Koncert Debbie Harry za kultni LEVI’S 505 moda I aerodrom može biti modna pista