Set-Hipster--(20)
PULS GRADA · shopping

Ena je Ir(ena), a Space je njen prostor (svemir) u glavi i oko nje – odatle potiče ime. Prva kolekcija brenda je Balkan Fusion – dizajnerska linija notesa A5 i A6 formata, intenzivnog kolorita i geometrizovanih šara, inspirisana folklorom i tradicionalnim motivima Srbije i Balkana, kao i njihovim mističnim značenjem. Pored notesa, kolekciju još čine magneti, obeleživači za knjige i bedževi.

Zajedno ovi proizvodi čine osmišljen Poklon Suvenir Set kako za turiste, tako i za naše ljude koji žive u instranstvu, ili korporacije koje svojim klijentima žele da ponude nešto Made in Serbia, a u duhu modernog vremena.

Svi proizvodi su kombinacija estetike savremenog arhitektonskog jezika i duboke internacionalne vizije. Njihova uloga je jednostavna – da donesu osmeh i sreću svojim konzumentima kao i da probude radoznalost, a pre svega edukuju na temu kulturnog nasleđa.

Ena Space suveniri sa tradicionalnim motivimaOtvori galeriju
PWCO 900ml City letnja preporuka #73: Perwoll – učinite svoju odeću ponovo lepom page-cover City letnja preporuka #70: Azzu jewelry – za urbane devojke Finlandia Nova boca Finlandia votke inspirisana ledom page-skrabac City letnja preporuka #32: Škrabac – Poruka je važna · ·