IMG_0008 cover
PULS GRADA · shopping

Re:art:concept dobija svoj prostor! Mnogi su već čuli za ovaj mali studio ručno rađenog porcelana koji je za tri godine postojanja bio isključivo usmeren na Internet. Iza brenda stoji Bojana Brkić, a njen rad karakterišu pretežno upotrebni predmeti jednostavnih, svedenih linija, naglašavanje beline porcelana, crne i pastelne površine i diskretni zlatni detalji.

Bojana  je svoje radove učinila prepoznatljivim i kroz cvetne i dekoracije stola za potrebe fotografisanja svojih radova. U istom stilu je i ovaj za sada u Beogradu  jedinstven spoj prodavnice i ateljea. Osim što ćemo moći iz prve ruke da vidimo proces nastanka porcelana u ovom prijatnom prostoru u kojem dominira belina očekuju se i radionice Bojaninih kolega i drugih zanimljivih kreativaca. Zvanično otvaranje je 1. septembra a adresa je Zetska 4a. Jedva čekamo!

tike Beograd uskoro dobija hram patika 705149-008_l cover Nike Air Max Tavas: Ovog leta nosi se klasika MG2_5301 cover Dechkotzar: Kolekcija za festivalsku sezonu HI_MIC_4479-4806 cover REDA Milano: Cipele za uživanje · ·