CLAWS TV show 2017_cover
KULTURA · film/TV

Savršenu razmeru treš-estetike, upečatljivosti po pitanju prikaza savremenog kriminalističkog miljea i blago posprdnog tona u dosadašnjem toku ove premijerne sezone donosi serija „Claws“ (kandže, ali i nokti), zasnovana na priči o grupi prijateljica bezmalo svih boja i etniciteta koje iz zajedničkog salona lepote na obodu Majamija nastoje da se izbore s tekućim problemima s krupnim snovima i kriminalnim okruženjem.

Claws (novitet iz kataloga u poslednjih godina vidno razmahanijeg kanala TNT) iz aktuelne ponude ističe se po osnovi šarma, neusiljenosti/nepretencioznosti i lakoće izlaganja tipski postavljene priče.

Što se glumačke podele tiče, tu briljira Nisi Neš (zapažena u američkoj verziji bolničke komedije Getting On), a odličnu glumačku tercu drže joj i Keri Preston (True Blood), Džudi Rejes… kao i Din Noris, poznat po ulozi pašenoga Voltera Vajta u Breaking Bad). U trenutku nastanka ovog teksta, Claws je stigla do polovine planiranog od deset epizoda za prvu sezonu, a već sada se prilično glasno šuška da je druga sezona izvesna.

VOZAC 2017_cover City letnja preporuka #42: Film „Vozač“ $ (1)_cover Trejler za novu HBO seriju „The Deuce“ mother_jennifer_lawrence_aronofsky Jennifer Lawrence u trejleru za film „mother!“ Open Air Cinema City letnja preporuka #32: Otvoreni bioskopi na Tašu i Sava promenadi ·