suknja-ti-i-ja
PULS GRADA · moda

Za autentične suknje brenda Suknja ti i ja njihova autorka Nataša Milutinović kaže da ih odlikuje osavremenjena klasika besprekorne izrade, i pažljivo birani materijali. „Svaka suknja je ručno pravljena, materijali su prirodni, a naše klijentkinje s nama dele tajnu u kojoj uživamo zajedno, a to je ljubav i posvećenost u izradi svake suknje.“

Brend zvanično postoji od 2014. godine, kad je nastala prva suknja, i kad je njena fotografija postavljena na FB stranicu. U početku su autorski tim činile Nataša, njena mama i tetka, danas su u timu i kreativni producent Stefan Vacić, menadžer brenda Vanja Brkić, i Jovanka Marković, konsultant za modelarsklo-šnajderske usluge.

U priči o tome kako nastaju originalne i upečatljive suknje Nataša kaže da nekad materijale bira prema ideji o novoj suknji tragajući za onim koji strukturalno ili estetski podržava nov kroj, ili se jednostavno zaljubi u desen, i prepusti mašti. Budući da je završila Likovnu akademiju inspiraciju nalazi u svetu umetnosti, ali i na mnogim drugim, najrazličitijim mestima – u starim garderoberima, na sajmovima mode… Za suknje koje kreira kaže i da su namenjene ženama koje uživaju u svojoj ženstvenosti, onima koje su u isto vreme i nežne i hrabre.

U poslednjih pet godina brend je predstavio mnoge modele različitih krojeva i desena, zgodne za razne prilike, kombinacije, modna poigravanja. Zanimljivo je da su do sada uvek bili najtraženiji modeli suknje s faltama, lepršavi komadi koji naginju klasici. Falte obeležavaju modele i u ovoj sezoni, baš kao i neobični džepovi i mašne. Ove sezone odlike su i svedenost (s jednim upečatljivim detaljem) i zabavni deseni.

U pripremi je i kolekcija za jesen, a ideja je, orkriva Nataša, da deseni na novim suknjama budu njeni autorski radovi, kao i radovi drugih umetnika koji će biti uključeni u rad na kolekciji. Očekuje se vatromet boja i oblika iz intimnog sveta mašte.

Suknje brenda Suknja ti i ja izložene su u radnji Klasa u Čumićevom sokačetu, a mogu se poručiti i onlajn, preko zvanične FB stranice brenda. Sve suknje su uglavnom unikati, ili su rađene u malim serijama od tri komada.

Atonement Najlepše zelene haljine na filmu BeFunky-collage (3) 5 modela torbi koje nikada ne izlaze iz mode BeFunky-collage (13) Heklani odevni komadi su hit leta pjimage - 2019-07-18T091614.499 Mornarski šik ne izlazi iz mode · ·