super-donky
PULS GRADA · gastro

Super Donkey je opušten juice and salad bar, od skoro na novoj adresi, smešten nedaleko od centra grada u ulici Vlajkovićeva 25. Nova adresa ali i novi specijaliteti, osveženja, poslastice i ponude. Savršeno mesto da započnete dan uz neki od sveže ceđenih sokova ili da jednostavno uzmete predah i uživate u zdravim obrocima u toplom internacionalnom ambijentu.

Super Donkey je, od kada se otvorio, definitivno jedno od omiljenih go-to mesta kad je zdrava hrana u pitanju! Nije baš klasičan restoran, više je opušteno brunch mesto gde možete i da sednete da nešto pojedete, a i da uzmete smoothie, potaž, konkretno jelo ili desert da ponesete.

Njihove kombinacije imaju veoma interesantne namirnice u obrocima. Nema onih klasičnih zdravih jela – salata s piletinom, tuna salata itd, već su to lude kombinacije koje vam u tri života ne bi palo na pamet da mogu da idu zajedno, a toooliko su ukusne!

Primera radi, svaka salata ima svoju nacionalnost – Argentinac, Indijac, Libanac, Sicilijanac i druge. Svaka je fino zasitna, vrlo ukusna i puna dobrih namirnica. Dosta jela je vegansko i/ili gluten free, pa i oni na posebnom režimu mogu da nađu nešto za sebe.

gelatodinatura-mantecato City letnja preporuka #25: Gelato di Natura awesome-cafe-capsicum-2347311 Sedam trikova za testeninu kao večeru tokom radne nedelje u koje se dijetetičari kunu BeFunky-collage Dolce Principessa – sve slatke tajne na jednom mestu! naslovna I miris i ukus u novom pakovanju – to je kafa! · · ·