Boomerang Stories_city magazin 2
PULS GRADA · sport&rekreacija

Bumerang je fascinantan objekat, koji u sebi osim elementa zabave nosi i filosofsku dimenziju konstantnog povratka. U to su veoma dobro upućeni kreatori brenda Boomerang Stories – Sofija Gavrilović i Velimir Andrejević. Kako kažu, proces izrade bumeranga traje prilično dugo, a redosled njegovog nastanka je sledeći: razgovor, pisanje, ilustrovanje, štampanje, savijanje, lepljenje, sečenje, graviranje, šmirglanje, bacanje, vraćanje, oslikavanje, sušenje, pakovanje i slanje.

Njihovi bumeranzi su za sada podeljeni u dve grupe, a u svakoj od njih nalazi se više modela. Tako Inicijalnu ediciju čine modeli: Lassie, Kamikaze, Mr. Letterman, Robinson i Swallow. Posebna edicija Once in a Lifetime podrazumeva bumerange koji predstavljaju omaž Odiseju i njegovom putovanju, kao i Halejevoj kometi čiji ponovni „povratak‟ očekujemo za 44 godine. Kako bi se dodatno predstavio identitet svakog „letećeg objekta“, kutije za bumerange specijalno su dizajnirane, te se sastoje od ilustracije, imena modela i kratke priče.

Za fizičku aktivnost tokom letnjih dana, ali i kao originalan poklon ako se na formularu zaokružuje slovo M, Boomerang Stories vam preporučuju model Robinson. Ukoliko je osoba ženskog pola, idealan izbor je Lassie. A model Odysseus je univerzalan – njime će svako biti oduševljen.

Bumeranzi Boomerang Stories mogu se naći u radnji Palmas Boutique, ulica Mihizova 11, Beograd

concho naslovna Concho Sewing – oprema za avanturistički život aquaski.rs City letnja preporuka #12: Skijanje na vodi kajak avanture 2 Beogradske kajak avanture 2012.-Akcija-Vezbajte-jogu-sa-nama-Joga-savez-Srbije City letnja preporuka #6: Joga park na Adi