BERI SIL - AMERICKI ORIGINAL  2017_cover
KULTURA · film/TV

Nakon što se vidno obrukao s nikom i ničemu potrebnom „Mumijom“ početkom ovog leta, Tom Kruz, kao i dalje najveći glumački superstar današnjice, brzo dobija šansu za popravni. Srećom, mnogo je aduta na njegovoj strani u slučaju ostvarenja „Beri Sil – Američki original“ (American Made).

Najpre, tu je sama tema ovog ostvarenja – reč je o isečku iz životopisa Berija Sila, nepopravljivog prevarenta i veštog pilota koga regrutuje CIA, a sve to u danima jednih od najvećih tajnih operacija u vezi s borbom protiv trgovine drogom u američkoj istoriji. Osim toga, Kruz ponovo ujedinjuje snage s rediteljem Dagom Limanom, s kojim je već uknjižio izvanredan film Na rubu vremena pre nekoliko filmskih i realnih leta.

Ako sve to nije dovoljno, pomenimo da je priča smeštena u i dalje intrigantne i filmične osamdesete godine prošlog veka, i da ćemo sem Kruza u ovom filmu biti u prilici da gledamo i Kejleba Lendrija Džounsa, Džesija Plemonsa, Donalda Glisona, Džejmu Mejs, Saru Rajt, Lolu Kirk i mnoga druga značajna a, srećom, neizraubovana filmska lica.

Gorky Park Top 11 najboljih filmova na hladnoratovske teme Pogledajte insert iz filma „Otkačene trudnice“ Pogledajte insert iz filma „Otkačene trudnice“ Mame u provodu_cover City letnja preporuka #45: Film „Mame u provodu“ cover Šta su sve radili poznati glumci kako bi ušli u ulogu · ·