02
PULS GRADA · dizajn

Klodovik je papagaj iz čuvenog stripa Alan Ford, a firma „kLODOVIK“ osnovana je u Pragu 1996. godine. Jedan od najprepoznatljivijih brendova ove firme je „kutija za knjige“, koja je patent „kLODOVIKA“. Prvenstveno zahvaljujući unikatnosti ovog proizvoda, ova firma je dobila šansu da i širom Evrope ponudi i sve ostale proizvode iz svog bogatog asortimana, a u poslednje vreme se originalna „kesa sa stikerima“ pokazala kao vrlo praktičan način pakovanja knjiga i ostale galanterije, kako za prodavače koji štede vreme, tako i za kupce koji lep poklon učine još lepšim kad se preda u kesi od recikliranog papira, s mogućnošću posvete.

Poklon-kartice, koverte od reljefnih papira, magnetni bukmarkeri raznih vrsta, svadbene i rođendanske čestitke, „jastuk-kutije“ u četiri veličine, kutije za knjige, samo su deo bogatog izbora „kLODOVIKA“, brenda za koji se zna da vrlo brzo usklađuje motive prema trenutnim svetskim trendovima u dizajnu.

page_cover Japanski dizajner pretvara poznate logotipe u korisne predmete rings2-1516998882 Najlepše vereničko prstenje poznatih dama IKEA SAMMANHANG SAMMANHANG – za stvari bez kojih ne možete Bajs i zvonce - Ivana Novaković Cin Cin Bells: Zvonca za bicikle koja mame osmeh · ·