Lino Lada Gold -  zlatno zadovoljstvo ovog leta
PULS GRADA · gastro

Na listi must have ovog leta svakako je i nova Lino Lada Gold koja predstavlja jedinstven proizvod jer sadrži čak 16% lešnika u svojoj recepturi. Pored povećanog procenta lešnika, novinu u recepturi čine i seckani lešnici koji stvaraju fantastičnu teksturu, ali i neodoljiv ukus. Zlatni premium dizajn pakovanja potvrđuje da je reč o zlatnom zadovoljstvu.

Leto je rezervisano za užitke pa se Lino Lada Gold u pravom momentu priključila asortimanu Lino Lada namaza koji su dostupni na tržištu Srbije: Lino Lada nougat (sa čak 13% lešnika u sastavu), Lino Lada duo (10% lešnika), Lino Lada milk (18% mleka i 9% lešnika) i Lino Lada kokos.

Lino Lada namazi su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu.

dark-2568310_1280 Kakao (a ne čokolada) umanjuje stres! cita City letnja preporuka #74: Citedella Lounge Bar & Restaurant u Budvi Neodoljivi Home Made kremovi City letnja preporuka #63: Neodoljivi Home Made kremovi – Nocciola, Bianca i Sunny Mango IMG_6531_1 City letnja preporuka #91: Osvežavajući kokteli restorana Just a Maestro ·