carnation_cover
PULS GRADA · zdravlje

Kao i svako godišnje doba i leto ima svojih prednosti i mana. Topli dani donose poteškoće pogotovo kada nosite zatvorenu obuću. Da biste što lakše prebrodili vruće dane i da bi vam stopala na plaži bila negovana i lepa, preporučujemo vam Carnation footcare proizvode u prevenciji nastanka gljivičnih infekcija noktiju i stopala.

Carnation Antifungal sprej koji kao aktivan sastojak sadrži antimikotik tolnaftat, preporučujemo za suzbijanje razvoja gljivičnih infekcija noktiju i stopala. Osim tolnaftata, proizvod sadrži dodatne komponente za isušivanje kože. Sprej vam može pomoći da ublažite simptome kao što su žarenje, crvenilo i svrab. Ima umirujući efekat, štiti i neguje stopala pružajući osećaj hlađenja i svežine. Održava kožu stopala zdravom uz zaštitu od mogućih infekcija čak i na teško pristupačnim mestima.

Carnation Cool foot sprej protiv znojenja stopala, pomoći će vam da stopala ostanu suva, sprečiće neprijatne mirise i obezbediće vam osećaj svežine. Ne sadrži puder, ne maskira mirise, već uništava bakterije i gljivice. Ne ostavlja trag pri upotrebi.

Fresh foot pruža zaštitu od neprijatnih mirisa stopala, ne ostavljajući bele tragove.

Fresh shoe sprej za cipele sprečava razvoj bakterija u obući i pojavu neprijatnih mirisa. Obezbedite svežinu svojoj obući, bez belih tragova.

cover Zašto bolje spavate kad ste sa nekim u krevetu vodavoda_cover City letnja preporuka #48: Voda – izvor života bed-sleep-rest-girl_cover 5 razloga zašto loše spavamo sam-1_cover Bizarno istraživanje je dokazalo zašto smo besni kada smo gladni · ·