LADIV_TRANS_30LF_SPR_150ML_SD_LFR1
PULS GRADA · zdravlje

Svima koji duže borave na suncu, bilo zbog prirode posla, bilo zbog uživanja ili bavljenja sportom na otvorenom, neophodna je adekvatna zaštita od štetnog dela sunčevog zračenja.

Ladival je nemačka medicinska linija proizvoda koja pruža zaštitu  od štetnog UVA/UVB, kao i infracrvenog A (IR-A) zračenja sunca, koje je čak četiri puta jače od UVA i UVB zraka zajedno! Paleta ima i dva oblika – spreja iz linije Sport & Aktiv koja su posebno prilagođena osobama koje dugo borave na suncu i aktivni su na otvorenom. Ladival Sport & Aktiv sprejevi su: transparentni, bez mirisa, boja i konzervansa, parabena i ulja. Vodootporni su i fotostabilni, a imaju oblike srednjeg i visokog faktora zaštite (spf 20 i spf 30).

Veoma su praktični za primenu, jer se mogu raspršivati u bilo kom položaju – pod bilo kojim uglom i nije ih potrebno dodatno utrljavati nakon prskanja kože. Ovo olakšava dopiranje spreja do teško pristupačnih delova tela (leđa, ramena). Takođe je veoma pogodan za kosmate delove tela.

Mrsavljenje 10 namirnica koje će vam pomoći da smršate paradox---omega-3-cardio-tg City letnja preporuka #19: PARADOX – Omega ulje za zdravlje srca i regulaciju holesterola 5ae3966719ee8633008b4721-1136-852 5 razloga zašto je trčanje zdravo za vaše telo i um yoga-2116093_1280 7 razloga da probate jogu · · ·