Bašta bazar
PULS GRADA · aktuelno

Raznovrsno cveće (i saveti kako da ga gajite), rasadi i pelceri, seme, začinsko bilje, razne saksije i ukrasi i mnogo ideja kako da sami kreirate ili redizajnirate svoju baštu, pronaći ćete na mirisnom Bašta Bazaru u Dorćol Platzu, 1. i 2. septembra.

Organizatori Bašta Bazara su udruženja Ekonaut, Beogradski Festival Cveća, kao i Art komuna – Dorćol Platz. Bašta Bazar, navode organizatori, želi da promoviše kulturu življenja u gradu kroz uvažavanje i slavljenje prirode kako bismo imali zdraviju i humaniju životnu sredinu.

A ako kupite neki proizvod na ovoj šarenoj manifestaciji podržaćete male rasadnike ili proizvođače unikatnih rukotvorina. Pružićete i podršku (i informisati se) stalnoj kampanji za gradske baštenske zajednice. Podržaćete i rad centra za baštenske zajednice i agrikulturu Zdravac koji se zalaže za pretvaranje zapuštenih gradskih prostora u javne bašte, i za povećanje kvaliteta zelene strukture grada.

Plaćanje u javnom prevozu Sredom i subotom cena karte u javnom prevozu od 1 dinar za beskontaktno plaćanje Foto: Atlantic Records Umrla je Areta Frenklin – kraljica soula Rea Raiffeisen banka dobila priznanje „Najbolja digitalna banka“ u Srbiji identical-twin-sisters-brothers-marry29-5b69432a93c87__700 Identični blizanci oženili identične bliznakinje i sada svi žive zajedno ·