BelExpo-Wedding_cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Holiday Inn hotel predstavlja potpuno novi koncept organizacije svadbenih veselja u svojoj reprezentativnoj sali Belexpocentar. Novu sezonu Holiday Inn otvara sa novim, veoma povoljnim ponudama već od 30 evra (ponuda hrane, usluge i dekoracije).

Svim zainteresovanim preporučuje se da već sada zakažu termine za dogovore za sve datume posle 1. avgusta, kao i za sledeću godinu. Tim menadžera zaduženih isključivo za organizaciju venčanja biće mladencima na raspolaganju za odgovor oko svih želja i pitanja.

U Holiday Inn-u su pripremili mnogo fantastičnih iznenađenja, kao što je specijalno kreiran koktel za doček gostiju i autentični prostor sa cvetnim oltarom za ceremoniju venčanja, specijalno kreiran svadbeni jelovnik koji prave isključivo po sugestijama mladenaca. Kao poseban deo ponude su i specijalni pokloni za mladence.

Javite se kako biste se što pre upoznali sa timom koji će organizovati venčanje iz snova.

heartsickness-lover-s-grief-lovesickness-coupe-50592_cover 7 lakih načina da saznate da li vas partner stvarno voli person-couple-love-romantic_cover Stanovanje sa partnerom: 4 teme o kojima obavezno morate razgovarati HI Wedding_cover Holiday Inn Beograd i Belexpocentar: Venčanje iz snova heart-762564_960_720_cover 7 stvari koje očekujemo od potencijalnih partnera · · ·