page-cover
PULS GRADA · shopping

Kolekcija brenda Azzu jewelry je zamišljena za tajanstvenu, maštovitu i urbanu devojku kojoj je dovoljan samo jedan komad Azzu nakita, jedinstven u svojoj formi, da istakne svoju posebnost i senzibilitet.

Obojeni i maštoviti, nastali su kao posledica istraživanja umetničkih formi i eksperimentisanja s različitim materijalima; nalazeći inspiraciju u skulpturi i instalaciji, kao i statement nakitu s početka dvadesetog veka. Iza brenda stoji akademska slikarka Tanja Bogdanić koja je svoje iskustvo iz oblasti umetnosti prenela na istraživanje različitih formi, prevodeći svoj utisak o određenom umetničkom delu u komad nakita napravljenog od polimerne gline, epoksidne smole i pigmenata.

Deo brenda čine torbe od ručno tkanog materijala, kao deo porodične proizvodnje, koje po svojoj teksturi i dizajnu prate isti koncept. Azzu je dostupan na prodajnim mestima Bookastore knjižare, Jane Doe Concept Store-a, i na društvenim mrežama.

Azzu jewelry - za urbane devojkeOtvori galeriju
Finlandia Nova boca Finlandia votke inspirisana ledom page-skrabac City letnja preporuka #32: Škrabac – Poruka je važna loversrsbalance City letnja preporuka #89: Serija crteža „Lovers“ page-rename City letnja preporuka #38: Rename nakit – Geometrija, minimalizam i autentičnost ·