Foto_Marina Obradovic Model_Maja Has
PULS GRADA · dizajn

Superheroina cura fina, beogradski dizajnerski brend, postoji od 2009. godine. Dizajner i ilustrator ovog brenda je Tatjana Kuburović – kažu da je veštica, plesačica i zidar. Voli da se smeje.

U Superheroininoj kreativnoj kuhinji ilustracije postaju priče iz kojih se stvaraju najčešće deseni, ali i trodimenzionalne forme. Nastavljaju da žive dalje kroz najrazličitije upotrebne predmete – sitnice, igračke, kišne kabanice, haljine, modnu galanteriju, čaše, šolje, pa i mekani nameštaj. U sebi nose duhovitost i lakoću, kao i tu posebnu moć da vam svaki kišni dan postane nasmejan. Oplemenjuju stvarnost.

Superheroinin svet pun je neočekivanog i na prvi pogled nelogičnog. U njemu su bubašvabe u boji, ajkule nisu tako strašne, prase je prase – najmilije zna se, a gradova ima uvek i svuda, u koloru, na suncu i u mraku.

02 City letnja preporuka #54: Klodovik – Budite originalni kad poklanjate page_cover Japanski dizajner pretvara poznate logotipe u korisne predmete rings2-1516998882 Najlepše vereničko prstenje poznatih dama IKEA SAMMANHANG SAMMANHANG – za stvari bez kojih ne možete ·