PWCO 900ml
PULS GRADA · shopping

Usled većeg broja pranja dešava se da vaša omiljena odeća počne da gubi oblik i boju. Pamučni džemper može da počne da se širi u predelu rukava ili će možda vaša omiljena bela svilenkasta majica početi da gubi belinu i sjaj. Bez obzira na to sa kakvim izazovom se susrećete, Perwoll je tu da vam pomogne sa svojim unapređenim portfoliom specijalnih tečnih deterdženata koji će vašu odeću učiniti ponovo lepom.

Novi poboljšani Perwoll Renew Advanced poseduje tehnologuju koja čuva vlakna i aktivno neguje odeću tokom pranja. Nova, poboljšana, formula inspirisana je lepotom, unapređena je i spakovana u nove redizajnirane boce. Vodeća Color varijanta, koja neguje veš u boji, unapređena je i sada je potrošači mogu naći u novoj crvenoj boci.

Perwoll se već godinama brine o najboljim i najosetljivijim tkaninama sa svojim sjajnim asortimanom proizvoda za svaku priliku. Perwol čini da se osećate i izgledate dobro u svojoj odeći, bez obzira na vrstu tkanine, jer pruža aktivnu negu: jača vlakna i obnavlja boje, nudeći specijalizovana rešenja za sve vrste tkanina.

page-cover City letnja preporuka #70: Azzu jewelry – za urbane devojke Finlandia Nova boca Finlandia votke inspirisana ledom page-skrabac City letnja preporuka #32: Škrabac – Poruka je važna loversrsbalance City letnja preporuka #89: Serija crteža „Lovers“ · ·