IMG_20180407_080406_753
U VAZDUHU · karijera

U zgradi podignutoj 1919. godine kao grofovsko zdanje u Velikom Gaju, na samoj granici s Rumunijom, uskoro će osvanuti centar za neformalno obrazovanje Magnet House. Redak, a preko potreban koncept na našim prostorima, ima za cilj veliki uticaj na lokalnu zajednicu, ali i na čitavu zemlju.

Centar za neformalno obrazovanje Magnet House osnovali su Dušan Milojević i Jelena Ristić Beronja, a Blakstad Haffner Arhitekte zadužene su za rekonstrukciju starog zdanja i vode se principima zadržavanja originalnih elemenata tradicionalne vojvođanske arhitekture, s uvođenjem modernih elemenata u njenu estetiku. Fokus Magnet House-a je prvenstveno na mladima, 15-35 godina starosti, ali i na obuci starijih, na civilni sektor, kao i na kompanije koje posluju odgovorno prema društvu i životnoj sredini.

Ovaj centar niče kao mesto promocije neformalnog obrazovanja, promocije socijalnog preduzetništva, održivog razvoja, ljudskih prava, interkulturalnosti i podsticaja lokalne zajednice na dalji razvoj.


photo-1529400971008-f566de0e6dfc 5 stvari koje bi trebalo da uradite prvog dana na novom poslu collage 5 izjava koje mogu pokvariti vaš odnos sa šefom · · ·