Rio price sa putovanja
PULS GRADA · destinacija

Inspiracije i ideje za putovanja, i mnoge savete kako da putujete lako i jeftino, možete naći na veb sajtu Rio priče sa putovanja. Ovaj portal pokrenuo je 2015. godine Robert Dacešin, dvadesetpetogodišnji magistar ekonomije iz Banja Luke. Robert se bavi i digitalnim marketingom, a za sajt koji je osvojio drugo mesto na m:bloger konkursu za najbolji blog u Bosni i Hercegovini kaže da mu je najdraži dosadašnji projekat, i da ga je osmislio sa ciljem da pomogne ljudima da ostvare svoje snove.

Robert smatra i stalno dokazuje da putovanja nisu samo za privilegovane. Do sada je obišao 32 zemlje sveta, ima razne planove, a na svom sajtu objavljuje i svoje, i putopise prijatelja. Na sajtu su i informacije o jeftinim avio kartama, o tome kada je pravo vreme kupovati karte za određene destinacije, i kako pametno kreirati jeftina putovanja.

Nedavno su objavljeni ultimativni vodiči za Maltu, Portugal, Kipar, kao i putopis koji otkriva šta videti u Gruziji. Tu su i tekstovi o tome kako gestikulirati kao Italijan, kako sa malo novca putovati u Jordan ili Indiju, šta obavezno morate videti u Njujorku ili Istanbulu, i o tome šta treba znati o Barseloni da bi ste je videli očima lokalnog stanovništva.

Tu su i mnogi drugi zanimljivi tekstovi i rubrike. Među njma su i Foto putovanje, Jezici i kuhinje sveta, Inspirativne priče. Posebno je koristan segment Tražim saputnika, namenjen svim ljubiteljima putovanja koji ne žele da putuju sami i koji su u potrazi za pravom osobom sa kojom mogu da podele svoju avanturu.

Kolumbija Kolumbija: 5 razloga za posetu FT logo 25 godina_horizontalno_transparent City letnja preporuka #25: Leto u Italiji i Španiji krupajsko-vrelo-02-cover City letnja preporuka #60: Izleti po Srbiji Plaosnik-Ohrid City letnja preporuka #11: Posetite Ohrid · ·