Reklamica
PULS GRADA · deca

Riznica jedinstvenih knjiga, igara, tekstova, ilustracija i ideja koje stimulišu saznajne, emocionalne i kreativne potencijale deteta. U pitanju je posebno udruženje koje se bavi izdavaštvom sa ciljem da inspiriše, edukuje i podstakne decu koja odrastaju i roditelje koji još uvek vole da rastu. Savetuje roditelje kako da stvore optimalne uslove za harmoničan razvoj dece – hranljive odnose i stimulativnu sredinu.

Knjigralište je odgovor na urušavanje sistema vrednosti, na relativizaciju dobra i zla, na slobodu bez odgovornosti, na otvrdlost ljudskih srca – jer u Knjigralištu veruju u ono iskonski dobro i plemenito u svakom čoveku. Njihova misija je da podsete svaku osobu koliko lepote i dobrote nosi u sebi, pa da taj divni ljudski potencijal ispolje u rečima i delima.

Njihove knjige poučavaju večnim i istinskim vrednostima, podstiču zdrav odnos prema životu, radu, učenju, odrastanju… Neguju ljubav prema pisanoj reči, prema našem jeziku i pismu, prema kulturi, obrazovanju, vrlinama.

maxresdefault Tata uči bebu da puzi u zabavnom videu Samsonite Kako da izaberete idealan ranac za vaše dete? page-cover-programiranje City letnja preporuka #92: Knjige o programiranju za početnike thumbnail (4) City letnja preporuka #46: Kockice pričalice za najmlađe