Paddleboard
PULS GRADA · sport&rekreacija

Stand Up Paddleboarding je sport koji se vodama sveta brzo proširio, i stigao sve do naših krajeva. Leto je za uživanje na vodi, bili to more, reka ili jezero, u gradu ili daleko od njega.

Stand Up Paddleboard je sport koji podrazumeva vožnju daske za jedrenje, ali bez jedra. Daskom se upravlja veslanjem, i to u stajaćem položaju. Jednostavniji nego što zvuči, ovaj sport pogodan je za sve i brzo se savlada, i iako je lak za brzo učenje, izazovan je za upražnjavanje, u čemu i jeste njegova lepota. Upravljanje daskom na pogon sopstvenih mišića u stojećem položaju razvija ravnotežu, izdržljivost, snagu i predstavlja odličnu fizičku aktivnost. Kompenzuje kardio vežbe, vežbe ravnoteže i snage, i nije retko čuti da je u pitanju joga na vodi. Najlepše kod ovog sporta upravo su ta svežina i blizina vode, uživanje na suncu i lepotama predela, a i to da se može upražnjavati na moru isto kao i usred grada, na beogradskim rekama.

Zašto se fudbaleri FC Barselone razlikuju od drugih Zašto se fudbaleri FC Barselone razlikuju od drugih Nike Running Nike Running Lab ponovo u Beogradu Foto izvor: pexels Šta sve rade ljudi u teretani? reebok Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta – CrossFit® Nano 6.0