IMG_6531_1
PULS GRADA · gastro

Jedno od najzanimljivijih novih mesta u gradu, restoran sa neverovatnom zelenom baštom koja vraća osmeh na lice gde se leto oživljava na poseban način, poziva vas novom postavkom na meniju i efektnom selekcijom koktela i letnjih poslastica.

Preporuke za koktel osveženje za leto na JaM način:

Red Hot Chilli Pepper

Malo drugačiji zaokret na temu letnjeg klasika – Margarite – koji se priprema sa Jose Cuervo tekilom, sirupom od ljute papričice, limunom, Cointreau likerom i samo malo šećernog sirupa za one koji vole osvežavajuće a začinjeno piće.

Mojito sa jagodama

Uz standardni ukus nane, limete i ruma, jagode dodaju onaj slatki ukus leta, a za istinske sladokusce tu je Royal Mojito koji pored uobičajenog miksa umesto soda vode sadrži proseko. Za ljubitelje Mohita naravno nezaobilazna je klasična verzija, ali predlažemo da probate jednu od ovih koje se posebno služe ovog leta.

Go2

Baziran na votki koja se meša sa svežim krastavcem, zovom, limunom malo Sprite mehurića i sirupom od limunove trave, ovaj koktel je pravi izbor za ljubitelje laganih i odlično balansiranih ukusa.

JaM letnji desert

U skladu sa letnjom sezonom, restoran Just a Maestro je svoj klasični i sada već čuveni vanila tart, spravljen od najfinije vanile sa Madagaskara, oplemenio svežim voćem – nektarinama, borovnicama i malinama – i time stvorio fenomenalnu kremastu poslasticu koja će vam prijati u bilo kojem trenutku u toku dana, bez obzira na spoljašnju temperaturu. Savršen letnji spoj ukusa…

PET 0,75L JABUKA copy City letnja preporuka #36: Letnje osveženje – 100% ceđeni sokovi kapsule-zajedno Coffee Dream kapsule – nov način užitka u kafi foto 4 City letnja preporuka #27: Valentina i karanfil – prodavnica zanatskih čokolada quinoa-1528719773 10 blagodeti kinoe za koje niste znali ·