kartalin
PULS GRADA · zdravlje

KARTALIN je preparat koji se koristi kod psorijaze i ekcema različite etiologije. Kartalin je prirodna krema na bazi ekstrakta sibirskog nevena, solidola, pčelinjeg meda, kamilice, ulja lavande i eukaliptusa, vitamina A, salicilne kiseline i lizozima, ali bez kortikosteroida. Usled sinergizma svih sastojaka, Kartalin krema ciljano deluje na žarište upale odstranjujući odumrle ćelije površinskog sloja kože, što dovodi do brze regeneracije kože, dajući joj zdrav i gladak izgled.

Crni šumski sapun sadrži katran od breze, hmelja, ulje kedrovog oraha i ulje eukaliptusa, kompleks biljaka (list breze, kamilica, žalfija, kopriva, koren čička i rastavić). Ovaj sapun se može koristiti kao kupka i šampon za kosu, namenjen je osetljivoj koži i koži sklonoj ekcemima.

Ivan Čaj

U drevnoj Rusiji nije bilo savremenih lekova i naučnih medicinskih metoda, tako da su sve bolesti lečene biljem, prirodnim supstancama i čajevima. Jedna od najpopularnijih biljaka, bila je jednostavna, ali vrlo korisna biljka kiprej (lat. epilobium), u narodu poznata kao Ivan čaj. Danas imamo priliku da uživamo u najčistijem obliku čaja od kipreja, iz altajskog oblasnog fitocentra Alfit. Korišćenjem najsavremenijih metoda očuvani su ukus, miris i sva lekovita svojstva kipreja.

U medicinskom centru Alfit u Barnaulu, Ivan čaj se preporučuje kao osnovno i pomoćno sredstvo u slučajevima:

  • Bolesti gastrointestinalnog trakta
  • Infekcija i upalnih procesa
  • Alergija i virusa
  • Čira u želucu i crevima
  • Dijareje
  • Nervoze, mentalnih bolesti i post-traumatskih sindroma
  • Onkoloških oboljenja
7 razloga zašto treba da jedete hleb 6 naučno potvrđenih razloga zašto bi trebalo da jedete više hleba LADIV_TRANS_30LF_SPR_150ML_SD_LFR1 City letnja preporuka #61: Ladival Sport & Aktiv – Zaštita od sunca Mrsavljenje 10 namirnica koje će vam pomoći da smršate paradox---omega-3-cardio-tg City letnja preporuka #19: PARADOX – Omega ulje za zdravlje srca i regulaciju holesterola · · ·