Print
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Napor koji ste uložili prilikom uređenja životnog prostora pokazuje vaš stil, a način na koji ga održavate čini vas ponosnim i punim života.

Za savršenu atmosferu potrebna je Liitu boja sa efektom školske table, dostupna u preko 2.500 nijansi, koje se toniraju prema Tikkurila Symphony ton karti.

Liitu boja je pogodna za upotrebu ne samo na školskim tablama već i na zidnim površinama, dečijim sobama, vratima, barovima i tablama. Krede prianjaju na površinu dobro ostavljajući trag na Liitu boji, koji veoma lako može da se izbriše bez ostavljanja tragova.

Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz ispunjavanje najstrožih evropskih standarda i sertfikata, a zdravstvena ispravnost i ekološka receptura su potvrđeni od strane Ecolabel-a Evropske Unije.


listri-11-768x576@2x-cover Najlepše biblioteke na svetu Neizostavni detalji u dečjem kutku Kako urediti radni prostor vašeg mališana? sydney-opera-house-768x320 Ovako su zamalo izgledale poznate svetske znamenitosti moma City letnja preporuka #83: Beograd izlaže u Njujorku – Betonska utopija u MoMA-i ·