ONeill photo
PULS GRADA · shopping

Na plaži ste i želite da ostavite utisak moderne osobe uvek spremne za akciju i sportove na vodi? Najpoznatiji surferski brend O’Neill je, u tom slučaju, pravi izbor za vas!

Nova kolekcija zanimljivih krojeva, neobičnih printeva i jarkih boja učiniće da budete zapaženi gde god da se pojavite, dok će izuzetno kvalitetni materijali koji se brzo suše doprineti da se u svakom trenutku osećate veoma lagodno i prijatno.

Letnji O’Neill program obuhvata sve što vam je potrebno za plažu – počev od atraktivnih kupaćih kostima, bermuda, šortseva i majica, preko upečatljivih aksesoara u vidu torbi, peškira, šešira i papuča.

Na vama je samo da posetite neku od Beosport prodavnica i izaberete O’Neill modele koji vam najviše odgovaraju. Dodatno, u toku je i sezonski popust do 50% – požurite i iskoristite sjajnu ponudu!

page-cover-peskiri City letnja preporuka #3: Sugar Towels – originalni peškiri za plažu page-got 10 idealnih poklona za sve fanove serije „Game of Thrones“ BeFunky-collage (9)GLGL Priremite se za leto u Beosport radnjama page_cover Ariana Grande predstavila spot za novu pesmu na neuobičajen način · · · · ·