samsonite-lifestyle-bleisure-citymagazine-main
U VAZDUHU · trend

Produžetak poslovnog putovanja radi daljeg uživanja u destinaciji izbrisalo je granicu između poslovnog i slobodnog vremena. Umesto žurbe na aerodrom odmah posle poslednjeg sastanka u petak poslepodne, „bleisure“ putnik je spreman za produženi boravak tokom vikenda i uživanje u lokalnoj kulturi grada u koji je došao poslovnim povodom.

Samsonite u potpunosti prihvata ovaj trend nudeći savršeni putni program koji vam omogućava manje stresa za ovu vrstu putovanja. Inovativna rešenja kofera napravljenih u Samsonite-u uključuju posebne pretince koji omogućavaju lakši i brži pristup poslovnim stvarima prilikom sigurnosne provere, dok odeća i ostatak prtljaga stoje uredno spakovani u odvojenom delu kofera.

Širok izbor putnog asortimana kako za poslovna putovanja tako i za duže i kraće odmore, možete pronaći u HOUSE OF SAMSONITE prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

adidas Originals adidas Originals predstavio novu P.O.D. system kolekciju naslovna Kako stari zidovi mogu postati umetnička dela dior-saddle-bag-1532009785 Nova „Dior” torba je zaludela žene širom sveta gettyimages_116115362_jpg_7768_north_1160x_white Da li se tanke obrve vraćaju u modu? · ·