Jeep Renegade
PULS GRADA · auto

Idelan način da pobegnete od nesnosnih gradskih vrućina jeste odlazak u prirodu. Imali smo priliku da pobegnemo sa vrelog asfalta, a najveća podrška u tom poduhvatu nam je Jeep Renegade koji kompanija Jeep promoviše kao idealan auto za sve avanture koje vas čekaju ovo leto.

Jeep Renegade je idealan za putovanja jer je kompaktan, lak za vožnju, neobično udoban čak i na zadnjem sedištu, pregledan i što je najvažnije, sa njim nema prepeka. On ide gde god vi poželite. Moramo reći i da je smeštanje kofera u ovaj auto proteklo u najboljem redu i bez stresa, što znači da u njemu ima dovoljno prostora za sve vaše stvari. Naravno, ukoliko niste od onih koji se na odmor iseljavaju.

Ono što nas je posebno oduševilo kad smo ga videli jeste pastelna zelena boja, prilično upadljiva, pa tako nismo ostali neprimećeni na putu, a savršeno smo se uklapali u predele kroz koje smo prolazili. Ono što jednoj ženskoj ekipi može da bude od velike pomoći na putu jeste da je Jeep Renegade opremljen najsavremenijim tehnološkim inovacijama koji olakšavaju vožnju. Nama je posebno koristan bio set senzora koji vas upozoravaju na blizinu drugih automobila kada ste na putu ili kada pretičete, kao i brojni „detalji‟ poput automatskog podešavanja svetala u tunelima.

Jeep Renegade se dobro ponašao i pri brzoj vožnji na putevima, ali i na planinskim predelima, usponima i neasfaltiranim putevima, gde je on zapravo u svom prirodnom okruženju. Tek tada vidite koliko je ovaj auto fantastičan. Vožnja izvan puteva je nešto u čemu ćete uživati ukoliko vam je saputnik Jeep Renegade.

Stabilan u krivinama, udoban i posle višesatne vožnje, spustile smo se na more, gde smo mogle da priđemo svakoj plaži, ma kako ona zavučena bila, a put do nje loš. Moramo reći da nismo imale nikakvih problema da ga vozimo i po pesku testirajući njegov pogon na sva četiri točka. Ovo je pravi automobil za one koji su dinamični, avanturisti koji žele da u svojim poduhvatima imaju pouzdanog partnera.

Ove godine brend Jeep slavi 75 godina svoje legendarne istorije sa punom linijom novih, posebnih izdanja modela. Posebna izdanja vozila dolaze sa jedinstvenim zelenim eksterijerom brenda Jeep, satenskim bronzanim felnama, bronzanim i narandžastim detaljima eksterijera, jedinstvenim enterijerima, slobodnom vožnjom sa ptvorenim krovom i oznakom „75th Anniversary‟. Mi smo vozili upravo ovakav model Jeep Renegade.

auto Hum Rider: Vozilo za preskakanje kolona rexfeatures_8846344a-920x564_cover Bebe rođene 2017. neće morati da polažu vozački ispit vitara-scene-1168x657 Epska reklama za prodaju polovnog automobila 17016887_798620206967657_5163667088165116554_cover 53. Međunarodni salon automobila · · ·