168_cover
PULS GRADA · aktuelno

City Magazin koji s velikim uspehom već devet godina izlazi u Srbiji, od aprila dobija svoje izdanje za Crnu Goru. City Magazine Montenegro doneće sveži urbani duh na crnogorsko tržište. Za prvu godinu predviđena su ukupno četiri izdanja koja će izlaziti u tiražu od 30.000 primeraka po broju.

Magazine Montenegro donosiće pregršt zanimljivih tekstova na različite teme: urbani život, kultura, zabava, moda, hi-tech, putovanja, izlasci, automobili, deca… Sve ono što je potrebno urbanim čitaocima za kvalitetno snalaženje u moru događaja nalaziće se u City Magazinu Montenegro.

Najveći deo tiraža City Magazine Montenegro biće distribuiran na primorju, pre svega u Budvi kao središtu svih letnjih dešavanja, a zatim i u Herceg Novom, Tivtu i Baru, Podgorici.

Ovogodišnja izdanja ostvariće se u saradnji s Turističkom organizacijom opštine Budva, koja će gostima Budve i Crne Gore predstaviti raznovrsnu turističku ponudu grada: festivale, među kojima Karneval i Sea Dance, novogodišnje koncerte, Aqua park, gastro ponudu, hotelske aranžmane, manifestacije, noćni život, kulturno-istorijske spomenike, pešačke ture i još mnogo zabavnih sadržaja koji u ovoj turističkoj sezoni od aprila do Nove godine očekuju posetioce Budve.

Vidimo se u prvom broju 24. aprila.

Automatski nacrt Novi trejler za 7. sezonu „Game of Thrones“ Robert E. Kelly (foto: The Guardian) Zašto nam je ovaj tip nesimpatičan Neustrašiva devojčica Statua neustrašive devojke na Wall Streetu The Killers The Killers dolaze na Exit · · ·