AlwaysBright_151 cover
PULS GRADA · shopping

Ljubitelji Clarks obuće dobro znaju da su modeli njihovog omiljenog brenda zbog široke palete stilova pravi izbor ne samo za svakodnevno nošenje, već i za sve posebne prilike. No, za sve one koji još uvek poistovećuju Clarks isključivo s udobnošću koja dolazi od superiornih tehnologija u gazištu i kvalitetnih materijala, treba predstaviti i smart liniju zimske kolekcije.

Ukoliko ste za klasičnu eleganciju s modernim zaokretom u vidu interesantnih materijala, obratite pažnju na modele Dinah Keer i Always Bright. No, ako su vaš prvi izbor autentičnija dizajnerska rešenja, tu su modeli iz linije V&A (Victoria & Albert) koji se oslanjaju na modnu arhivu šezdesetih i sedamdesetih, kao što su Cass Pop, Cass Day i Gabriel Soho. Budite doterani i uživajte u dnevnim i noćnim zabavama s lakim i odmornim stopalima. Kompromis između udobnog i chic više nije neophodan.

Hot Chilli džem Hot Chili Jam: I ljuto i slatko ali prirodno Processed with VSCO with a5 preset Klijent je uvek u pravu: Majice sa duhovitom porukom 4F - winter cover 4F: Originalna kolekcija odeće za zimsku sezonu 4 (2) cover1 Libra: Ručno rađene kožne torbice · ·