Najveći grafiti sveta
KULTURA · art

Nemačka umetnica grafita Claudia Walde, poznata kao MadC u svetu je znana i kao tvorac najvećih grafita na svetu. Njena nova knjiga „Mural XXL“ prikazuje najbolje od najboljih, grafite širom sveta toliko velike da se prostiru po površinama ogromnih zgrada od Brazila do Havaja.

Za sve kojima su galerije previše male ili previše staromodne grafiti nadopunjuju one osećaje koji vam kod klasične umetnosti uporno nedostaju. Claudia Walde je poznata umetnica koja stvara očaravajuće grafite, međutim, u njenoj novoj knjizi, ona je rešila da pažnju posveti onim umetnicima i radovima koji nisu zadovoljni sve dok njihove radove ne vidi na primer pola Njujorka, i to iz aviona.

Bez šale, Walde je pripremila knjigu radova koji sadrže najbolje i najreprezentativnije momente savremene umetnosti koji se prostiru na ogromnim gradskim površinama i koji svakako zaslužuju samo divljenje! Pogledajte neke od radova koji se nalaze u knjizi Mural XXL.

Case, Rusija, 2013.Otvori galeriju
Direr Nosorog Direr u Beogradu Marko Tirnanić Izložba Marka Tirnanića „Sve je pod kontrolom“ u galeriji U 10 Anime i TV serije Poznate TV serije kao anime filmovi cover Kašika kao umetničko platno ·