Nova modna aplikacija
U VAZDUHU · tech/web

Stotine aplikacija postoji za vaš pametan telefon i većina njih usmerena je na organizaciju vaših finansija ili na zdravu ishranu i fizičku aktivnost, međutim, šta je sa oblačenjem u zavisnosti od trendova i vremenskih prilika? Do sada je ovako nešto bio posao ličnih stilista i nije ulazilo u širu upotrebu, a od nedavno zahvaljujući aplikaciji za smartfon i iPhone uređaje vaše muke i zadržavanje ispred ormana postaju prošlost.

ClosetSpace je aplikacija koja pravi savršenu odevnu kombinaciju uzimajući u obzir sve podatke – vrstu tkanine, vremenske uslove, priliku za koju vam je potrebna kombinacija, trenutne i aktuelne svetske modne trendove, i najvažnije – drži se vašeg autentičnog stila!
Naravno, potrebno je da prethodno u bazu podataka ubaite određene parametre i opišete šta je za vas prikladno u kojoj prilici, a zahvaljujući dobroj sinhronizaciji sa drugim programima, određene odevne kombinacije možete imati spremne i 10 dana pre važnog događaja.

Jedina mana ove aplikacije jeste što je još uvek više namenjena ženama nego muškarcima, ali strpljenje će učiniti čuda, jer tvorci ovog pomoćnika u stilu već su najavili izmene u pravcu usavršavanja namenjenih i muškoj populaciji.

Spomenici 10 najčudnijih spomenika na svetu Kako strani jezici zvuče onima koji ih ne govore Kako strani jezici zvuče onima koji ih ne govore kampanja City Awards 2014: Najbolja neprofitna kampanja Saopštite radosnu vest Zabavni načini da objavite da ste trudni · · · ·