Nove Coca-Cola boce
PULS GRADA · dizajn

Coca-Cola je svim svojim korisnicima širom planete predstavila specijalnu kolekciju izuzetnih boca, koje možete sakupljati, kao što sakupljate značke ili ploče. Između 2 miliona najsvežije proizvedenih boca ovog specifičnog napitka, nećete naći, ama baš ni dve slične, a kamoli iste flašice Coca-Cole.

Među dva miliona novih dizajnerskih rešenja koja su deo kampanje „Extraordinary Collection“ razvijene uz pomoć dizajnerske agencije Gefen Team zaista nema dve iste flaše, a zanimljive grafike koje krase svaku bocu čini da Coca-Cola ponovo bude ispred svih drugih proizvođača osvežavajućih napitaka, želeli mi to da priznamo ili ne.

Kampanja je svim korisnicima Diet Coke proizvoda omogućila sa se osete jedinstvenim. Pored boce koju možete da odaberete, ili koja će vas privući svojim predivnim bojama i dizajnom, moguće je upariti isti dizajn, ali na majici, torbi ili torbici za mobilni telefon. U međuvremenu online portal je iskrenim fanovima omogućio da stvore i šolje po dizajnu koji ih je već privukao. Na vama je samo da izaberete vaše boje, a sve ostalo prepustite vrhovnim telima poznatog brenda.

Nove unikatne boce Coca-ColeOtvori galeriju
Aks me Anything AKS ME ANYTHING gostuje na Belgrade Behance Reviews Avioni sa prozirnim staklima Za deset godina vozićemo se u prozirnim avionima Reklame stvorene da šokiraju Reklame stvorene da šokiraju Matteo Cibic Matteo Cibic: Biljke u pantalonama · · · · ·