Coca-Cola
U VAZDUHU · urban flash

Nova kampanja ove velike svetske kompanije je izgleda krenula od ideje da dobre stvari dolaze u malim pakovanjima, a u skladu sa tim su na ulice širom Nemačke postavili mini kioske u kojima prolaznici mogu nabaviti sasvim male konzerve Coca-Cole.

Coca-Cola je oduvek bila poznata po inovativnim i izuzetno efektnim kampanjama, a u saradnji sa nemačkom agencijom Ogilvy & Mather Berlin ovaj put iznenadili su svoje korisnike kioscima neobičnih dimenzija koji prodaju nove, smanjene konzerve.

Ova simpatična prodajna mesta izgledaju kao potpuno normalni štandovi, ali sa jednom važnom izmenom – sasvim su minijaturni! Zabavno i kreativno rešenje privuklo je i oduševilo mnoge ljubitelje ovog pića, a čini se da je nova Coca-Cola Mini Can dobila svoju publiku.

Slogan nove Coca-Coline kampanje glasi It’s the little things in life that makes us happy, a u videu koji se nalazi ispod možete se uveriti da su ove male konzerve nasmejale i oraspoložile mnoge koji su se sa njima susreli.

Kviz takmičenje 12. Svetsko kviz prvenstvo održava se ovog vikenda Flauta od šargarepe i celera The Vegetable Orchestra: Orkestar koji stvarno svira na povrću Beyonce 100 najpopularnijih ljudi na internetu Kako bi zemlja izgledala da se more nalazi tamo gde je sada kopno Zanimljive mape koje će promeniti način na koji gledate na svet ·