Poplave u Srbiji
U VAZDUHU · urban flash

Povodom vanredne situacije u našoj zemlji, Coca-Cola Sistem u Srbiji u ovom trenutku obezbeđuje 500.000 evra kroz udružene napore zaposlenih i kompanija članica Coca-Cola Sistema širom sveta.

Početna sredstva se obezbeđuju dobrovoljnim donacijama zaposlenih, otkazivanjem i preusmeravanjem budžeta reklamnih kampanja i promotivnih aktivnosti svih brendova do daljnjeg kao i podršci ostalih kompanija članica Coca-Cola Sistema.

Sredstva će biti usmerena Crvenom krstu i Vladi Republike Srbije u cilju pomoći ugroženima u poplavljenim područjima.

Coca-Cola Sistem u potpunosti je posvećen podršci Srbiji u ovim teškim trenucima i nastaviće da obezbeđuje pomoć zajedno sa ostalim članicama Coca-Cola Sistema širom sveta.

Pored navedene finansijske podrške, Coca-Cola Sistem u Srbiji je do sada u saradnji sa Crvenim krstom Srbije donirao 85.000 litara vode Rose koja je distribuirana do najugroženijih područja. Takođe, upućena je pomoć u konzerviranoj hrani Centru za integraciju mladih i Svratištu za decu ulice.

Volonteri Coca-Cola Sistema u Srbiji do sada su bili angažovani više od 2.000 sati tokom kojih su pomagali svojim znanjem i iskustvom iz oblasti organizacije i komunikacija u formiranju info centra Crvenog krsta Beograd i obezbeđivanju tehničke opreme i ljudstva da se ubrza evidentiranje evakuisanih lica. Takođe su i bili aktivni u akcijama koje se organizuju širom zemlje, kao što su potpore brana, aktivnosti u formiranju prihvatnih i evakuacionih centara. Volonteri su i dalje u stalnoj koordinaciji sa Crvenim krstom Srbije i nadležnim službama i pružaju svu potrebnu podršku.

Rudolf van Vin Rudolf van Vin kuva za evakuisane majke i decu iz poplavljenih područja Umetnička strana ljubitelja Starbucksa Takmičenje za ljubitelje Starbucksa sa umetničkim sklonostima popup The Picture House – restoran u kom se plaća fotografijama hrane na Instagramu Bilbord Neobičan bilbord · ·