keiraknightley-1519618169
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Francuski brend Chanel uvek je bio simbol klasičnog stila, naravno, zahvaljujući pre svega osnivačici gospođici Coco Chanel, koja je i sama bila neprevaziđena ikona stila. Pored klasične crne haljine, jedan od zaštitnih znakova brenda je parfem „Chanel No. 5″, a od 2001. godine, prestižna modna kuća je izbacila parfem „Coco Mademoiselle“ čije je zaštitno lice Kira Najtli.

Ove godine, čuveni parfem Coco Mademoiselle prati novi intenzivniji sastav, Chanel Coco Mademoiselle Intense. Kreativni direktor, Karl Lagerferd, obećava da će novi parfem biti jači, sa dubljom aromom koja dolazi sa intenzivnom orijentalnom drvenom kompozicijom, koju je kreirao poznati parfimer Olivie Polž. Coco Mademoiselle Intense iako se otvara svežim notama sicilijanske narandže i kalabrijskim bergamotom, on otkriva svoj pravi karakter sa notama indonežanskog pačulija, jasmina, tonke i madagaskarskihh vanilija.

Dizajn bočice ostaje isti, dok boja parfema dobija luksuznu zlatnu nijansu. Holivudska glumica, Kira Najtli, koja je zaštitno lice ovog luksuznog parfema, snimila je reklamnu kampanju za Chanel Coco Mademoiselle Intense, a po njenim rečima, novi parfem je svež i žestok.

Parfemi francuske modne kuće od kada su se pojavili na tržištu predstavljaju prvi i omiljeni izbor kod žena širom sveta, a pretpostavlja se da će tako biti i za Chanel Coco Mademoiselle Intense, koji je, kao što se sugeriše, pojačana i intenzivnija verzija originala.

respect-each-others-space--and-talk-about-things-that-matter 6 roditeljskih saveta za srećnu vezu shutterstock_416161396-1000x500 Mislite na vreme o letu: Savršene vežbe za zadnjicu 5995fccf4dcf3530008b492d-750-1000-1 Ona je pronašla kreativan način da se osveti za prevaru scarlett-johansson-iphone-wallpapers-desktop-46596112-1000x500 10 najseksipilnijih ženskih imena · · · · ·