kapsule-zajedno
PULS GRADA · gastro

Za trenutke kada niste u mogućnosti da u omiljenim kafama uživate u nekim od kafeterija i bašti Coffee Dream-a, odnedavno su u ponudi kapsule koje će svaki trenutak za kafu kod kuće ili u kancelariji učiniti posebnim.

Svaka od ovih kapsula sadrži Coffee Dream kafu u jednoj od četiri maštovite arome, suptilno izbalansiranog i raskošnog ukusa, kao savršen izbor za svako doba dana. Četiri sjajna ukusa nastala su pažljivom selekcijom najboljih zrna sa plantaža iz različitih delova sveta i njihovim znalačkim kombinovanjem.

Roma tako donosi miks 70% arabike i 30% robuste, Firenze 65% naprema 35%, dok Bologna i Trieste imaju 60%, odnosno 80% robuste, a 40% i 20% arabike. Ove kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima koji se takođe mogu kupiti u svim Coffee Dream lokalima širom grada.

foto 4 City letnja preporuka #27: Valentina i karanfil – prodavnica zanatskih čokolada quinoa-1528719773 10 blagodeti kinoe za koje niste znali Mediteraneo i cinija City letnja preporuka #8: Sir & salate 5-26 Japanski restoran uz večeru nudi i virtuelnu realnost · · ·