KNEZ1259-HDR
PULS GRADA · gastro

Nova faza u razvoju Coffee Dreama upravo je započeta otvaranjem kafeterije u šoping centru Ada Mall. Kao i uvek za korak ispred svih, Coffee Dream je svoj koncept odlučio da predstavi i na ovakvim pozicijama, zadržavajući svu širinu ponude i sve svoje standarde.

Prepoznatljiv ambijent i atmosfera, skladan spoj prirodnih materijala i nekih novih, modernih enterijerskih rešenja, ljubazno osoblje, pouzdan wi-fi i brza usluga, sve je podređeno da užitak u predahu od šopinga bude kompletan, a lepa terasa sa baštom i celokupan ambijent povod su da dođete na svoj omiljeni napitak i kada ne idete u kupovinu. Naravno, ponuda fino zaokružuje više nego širok raspon od napitaka od kafe, preko maštovitih sveže ceđenh sokova kojima đumbir, cvekla ili mango daju posebnu notu, do kolača i kupova.

MDL (Malo Drugačije Limunade, probajte nove sa narom i šargarepom!) i homemade ice tea kombinacije, freezeri i moćna Frenezia tu su da rashlade leto, proteinski šejkovi i crunchy parfei na raspolaganju onima koji posebno vode računa o tom delu ishrane, a kao i u svim lokalima – celokupna ponuda dostupna je i u opciji „za poneti“.

Pistaći su bili efektna inspiracija za novitete na meniju, pa smo tako dobili lucidnu moku sa pistaćima u klasičnoj i „letnjoj“ Ice Moka varijanti, kao i kroz Freezer moka extra, dok je prava poslastica Verona kup sa sladoledom od pistaća, belom čokoladom, malinama i mlevenim pistaćima. Istovremeno svoj i prepoznatljiv, a dopadljivo uklopljen u senzibilitet novog shopping mall-a, Cofee Dream uspešno otvara nove dimenzije za snove od kafe na novim mestima…

buffet-chicken-delicious-5938 Naš predlog: Obrok salate Jagoda2 Letnje osveženje: Twist jagoda carrots-cucumber-delicious-1640777 Nauka kaže da ishrana koja zasićuje može da bude efikasnija od keto ishrane EV2A8897a_cover1 Pica: Komplikovana jednostavnost · · · · ·