16110498_1019086678196641_6063320565735751680_n_cover
U VAZDUHU · grad

Najnovija kafeterija u poznatom lancu ostavlja zaista sjajan utisak kreirajući istovremeno modernu i prijatnu, toplu i nesvakidašnju atmosferu koja je prepoznatljiva u svim Coffee Dream objektima, ali ovog puta ima i neke sasvim nove tonove. Otvorena je krajem prošle godine, a pozicionirana u novobeogradskom prominentnom bulevaru Milutina Milankovića koji sa jedne strane čini niz novih poslovnih zgrada, a sa druge niz stambenih blokova.

Sam lokal je najveći u lancu, pa je time dobijen i prostor za poigravanje dizajnom, te su ovde kreirana dva nivoa za sedenje, a kombinacija drveta i betona, uz razigrane delove enterijera i vesele boje čini da je ovo mesto idealno i za pauzu na poslu, ali i ozbiljan poslovni sastanak, kafu sa prijateljicom, ali i porodično druženje. Naravno, poznata bogata ponuda napitaka, kolača i mafina prati celu priču, za zimske dane preporuka je „choco chai tea latte“ (crni čaj, mleko, pavlaka, med, đumbir, cimet, vanila, čokolada), nezaobilazna moka predvodi prepoznatljiv izbor kafa uz razne dodatke i mleko po želji (sojino, pirinčano, bademovo).

Za one koji bi nešto sasvim zdravo i prirodno, pravi izbor je „miks tri ukusa“ od 100% ceđenog voća i povrća, na leto podsećaju „malo drugačije limunade“, a deo sa desertima nedavno je pojačala fina kremasta čoko-malina kombinacija. Celokupna ponuda dostupna je i u opciji „za poneti“, brzi internet se podrazumeva, a ljubazno osoblje uvek je spremno za pomoć u izboru i efikasnu uslugu. Iskrena i topla preporuka za otkrivanje sasvim novog doživljaja u omiljenim kombinacijama ukusa.

Zima u Zemunu (foto: Saša Montiljo) Zimogrožljive priče sa zaleđenog Zemunskog keja Džez klub Mihailo Miša Blam Klub Mihailo Miša Blam: Nova džez priča u našem gradu Mikser House tim Doviđenja, Savamala! cover LEILA: Prodavnica ploča i kafe-bar na novoj adresi ·